it's just the way the cookie crumbles





péntek, július 29

Negyed órán belül indulunk remélem.
Addig itt ülök, és ismételgetem, hogy lö tür dö fhansz, és erősen gondolkozom azon, hogy franciául tanuljak.


[vv]
09:57

(0)Mondd


csütörtök, július 28

Öö.. holnap megyünk.. ööö.. kreszből hátra van még egy csomó tesztkérdés.. ööö... na nem baj majd ott tanulok (vuhahahaha). Ööö.. hála istennek lassan ennek a napnak is vége, és még mindig nem mentem a Szinvának..


[vv]
20:49

(0)Mondd


szerda, július 27

Szuper. Ha ez így marad jövőre is azt hiszem nem megyek egyetemre. Legalábbis olyan szakra nem, amit szeretnék. Basszameg.


[vv]
10:00

(0)Mondd



Szuper. Ha ez így marad jövőre is azt hiszem nem megyek egyetemre. Legalábbis olyan szakra nem, amit szeretnék. Basszameg.


[vv]
10:00

(0)Mondd


kedd, július 26

Még soha nem éreztem azt tv nézés közben, hogy "uuuuuu ide nekem papírt ceruzát, most írok a tvnek, mert én ezt nem bírom elviselni". Hát ma megtörtént. Nem tudom ki volt az aki szerint jó ötlet, hogy ez a nőszemély legyen az egyik műsorvezetője a jólismert reggeli műsornak, de... sürgősen térjen magához. Nem tudom, hogy miylenműsorban tudnám elképzelni, (leginkább semmilyenben) maximum talán a Gálvölgyi showban, vagy a csicska angyalban... Ajj. Legalább valami felhívást kitehetnének az általa "vezetett" műsorok elé, hogy vigyázat, feltűnési viszketegségben szenvedő idióta irritáló műsorvezető a láthatáron. De nem. Akkor legalább szóljon valaki neki, hogyegyáltalán nem viccesek a grimaszai és a "hangeffektusai". Abban a hi-het-tet-len nehéz műsorban még azért volt tűrhető, mert lényegesen rövidebb a műsorideje.
mondjuk mellette kimondhatatlan nevű Móni komolyan mondom valóságos Larry King.




[vv]
23:25

(0)Mondd



Nah. Ezt is túléltem. Nehezen viseltem, de végre csend honol a családi fészekben, és holnap jó sokáig alszom. Mert megérdemlem.


[vv]
23:06

(0)Mondd



Pisilni kell bassza meg. És szétrobban a fejem.. grr


[vv]
12:36

(0)Mondd



A dolgok jelenlegi állása szerint úgy gondolom, mégiscsak anyának lesz igaza. Olyan hangzavar van, hogy a gondolataimat sem hallom basszus.


[vv]
09:49

(0)Mondd


hétfő, július 25

Jelentem bevásároltuk a közös kaját/piát a nyaralásra. Jaj, már úgy várom. Falta mucho?
Remélhetőleg ott nem nagyon kell majd kajára költenünk, mert elég sok mindent vettünk. Maximum ilyen luxuscikkekre akarok költeni, hogy hamburger, fagyi meg ilyenek. Már alig várom. Mondtam már?
Sikerült az eüm. Eléggé primitív a vizsga, fölösleges parázni miatta.

Holnap jönnek a vízvezeték szerelők és szétverik a fürdőszobánkat. Legalábbis erre számítok. Apa állítja, hogy holnap estére már megint lesz víz, és tudjuk használni a fürdőszobát, anya szerint viszont minimum két napig nem lesz használható, és holnap este nagyinál alszunk. Namármost. Őszintén szólva, az hogy hol alszunk holnap az részletkérdés. Nagyinál legalább a gőzölgő meleg reggeli illatára ébredek.az viszpnt már korántsem elhanyagolható probléma, hogy ha nekem kell itthon lennem amíg ezek szerelnek, addig hogy fogom visszatartani? Most komolyan. Ajj. Aggódom.


[vv]
20:46

(0)Mondd



Megyek eü vizsgára... Uuu.


[vv]
09:40

(0)Mondd


vasárnap, július 24



[vv]
21:13

(0)Mondd



Egy óra van és én még mindig pizsiben nyomulok. Mondjuk dolgom az éppen lenne, hiszen holnap eü. vizsga, de... majd délután tanulok.. (késő délután)
Nem nagyon írok mostanában, mert nem igazán történik semmi olyan, ami nagy, mindenkivel megosztandó gondolatokat ébreszt bennem. Élvezem a nyarat, idemegyek-odamegyek, tök jó.
Tegnap este rádöbbentem, hogy életemből egy valami hiányzik: a photo shop. szóval most ráállok a témára, és szerzek egyet. Asszem.


[vv]
12:52

(0)Mondd


szombat, július 23

Ajaj.. nem iszom ma többet.. Kezdek besérülni lelkileg. Csak tudnám miért...

We live our lives on different sides but we keep together you and I...


[vv]
22:25

(0)Mondd



Anyáék szomszédolnak. (jó messze, ugyanis szomszédok már elköltöztek) Én meg élvezem ,hogy kicsit egyedül vagyok így este és azt hiszem megiszom anyám kedvenc borát, már voltam kint a "teraszon" ugyan elszívni egy cigit, de azt hiszem hamarosan megismétlem. Remélem még vagy egy óráig nem jönnek haza...

Már csak egy hét és megyünk nyaralgatni a csajokkal. Juhú.


[vv]
22:04

(0)Mondd






[vv]
11:43

(0)Mondd


péntek, július 22

Jó reggelt!!


[vv]
10:22

(0)Mondd


csütörtök, július 21

Azt hittem foxfarm után, hogy majd sokáig rossz lesz. Hogy majd dúdolgatom, hogy: "when our eyes meet, I just can believe that you're with someone else..." meg, hogy "u make me wanna leave the one I'm with" satöbbi satöbbi. közben meg nem. Most ezen teljesen meg vagyok lepődve. Asszem részemről ennyi. Végre huh. ("I've been waiting for so long, it's started to kill me...")


[vv]
18:40

(0)Mondd



Nem bírok írni.


[vv]
16:10

(0)Mondd


szerda, július 20

Minden a legnagyobb rendben azt kell hogy mondjam. Tegnap letudtuk Gvel az eü. tanfolyamot. 4 óra volt!! Nem úgy négy óra mint a kresz, hogy 4 tanítási óra, tehát 3 óra durván, hanem ez tényleg 4 óra volt. Nem volt annyira szörnyű, de azért remélem nem kerülök olyan helyzetbe, hogy kamatoztatnom kelljen a tudásomat. Hétfőn megyünk vizsgázni.
Tegnap elég sokáig fóumoztunk, a végére elszabadult a pokol mert Mexican utál veszíteni.


Ma van az utolsó kreszem, előtte csekkbefizetés, kozmetikus, utána pedig m.helység. Juhú. Már csak apámnak kell elmondani. :)


[vv]
08:56

(0)Mondd


kedd, július 19

Brühühühühühühühü.. hiányzik a hajzuhatagoooooooooom... ;(


[vv]
13:28

(0)Mondd



Khm. Most azzal nyugtatom, hogy majd megnő a hajam.. mert kicsit most rövid lett... Mármint az eddighez képest.. meg szerintem ritkított is rajta és most olyan nem thrises. Most olyan tucat. Asszem sírok.


[vv]
13:10

(0)Mondd


hétfő, július 18

Kresz után találkoztam Szomszédlánnyal.. és hm. Eljött az egyik barátnője is amit kicsit furcsállottam, de tulajdonképpen jófej a csaj. Na mindegy nem igazán tudtam feloldódni a röpködő fiú nevek és sztorik záporában. Eddig azt hittem most nyugis az életem, meg hogy visszavettem kicsit, és ez jó... most azonban rájöttem, hogy túlságosan nyugis.
No de álljon meg a menet. Nem sokára parti m.helységben. ajaj. Nem akarok semmit, se drámát, se semmit. Remélem Dzséj alszik velem, ha jut nekünk ágy. ;)
Ma letöltöttem neki a cry baby zenéjét. A filmet nem láttam, de most hallgatom a zenéjét.
Shaboom-shaboom.


[vv]
22:34

(0)Mondd



Fáradt vagyok... Holnap újfodrász, juj de jó. Meg eü. tanfolyam.. már kevésbé jó. Nem bírok írni.


[vv]
22:14

(0)Mondd


vasárnap, július 17

Tegnap beköltöztem Dzséjhez hat körül és ma távoztam szintén hat körül.
Már előre megbeszéltük az SPOs csapat egy részével, hogy beülünk valahova együtt. Ez meg is történt, egy elég ótvar helyen. Mentségünkre szolgáljon, hogy nem mi választottuk. A hely mentségére meg az szolgáljon, hogy olcsó. Csuporka is csatlakozott hozzánk, de elég hamar leléptünk enni valamit, mondván, hogy: majdvisszajövünlehet. Nem arról volt szó, hogy nem bírjuk őket, csak viszonylag kevesen voltak az SPO társaságból. Hárman. Plusz mi ketten. Z aranyos volt mint mindig, meg vicces, mégis inkább úgy döntöttünk, hogy inkább tartunk egy "csajos" estét és kaja után beültünk borozni picit. Aztán elmentünk megnézni
ezt a filmet. vicces hogy fel sem tűnt, hogy a főszereplője ugyanaz mint a Belső tengernek. (Mondjuk azt nem láttuk... de akkor is.. :)

Javier Bardem






Actor Credits
Che (2006)
Killing Pablo (2005)
Collateral (2004)
The Sea Inside (2004)
Mondays In The Sun (2003)
The Dancer Upstairs (2003)
Between Your Legs (2003)
Before Night Falls (2000)
Second Skin (2000)
Perdita Durango (1997)
Live Flesh (1997)
Mouth To Mouth (1996)
Golden Balls (1993)
Jamon Jamon (1992)


[vv]
22:39

(0)Mondd


péntek, július 15

Jó volt ez a nap. Jó volt nagyinál, jó volt Gvel, Pietroval meg még pár emberrel a városban. Jó volt. Ilyet akarok minden nap. Most megyek aludni, mert holnap nagyival találkozom reggel nyolckor. :S Nem baj.. jó lesz.


[vv]
23:59

(0)Mondd


csütörtök, július 14

Anyámnak megcsináltam a körmét az újonnan szerzett szajréval, és tetszik. Jó lett, meg élveztem is.

Holnap megyek nagyihoz kiporszívózni, remélem cserébe becsavarja a hajam, mert ugye vettünk hajcsavarót is Csuporkával. Punci napot tartottunk elég erősen. Majd holnap porszívózás után visszazökkenek a Hamupipőke feelingbe. :)

Jó volt ez a nap annak ellenére, hogy kresz is volt meg doki is. Az újdoki jófejnek tűnik a várószoba ugyan egy kicsit szocreálabb mint amilyen a gyermekrendelőben volt, de majdcsak hozzászokom.

Kresz után írt G, hogy bejön a városba ha maradok vele, úgyhogy elég sokáig bandáztunk, pedig elég hideg volt.

This is not a rinyablog anymore.


[vv]
23:57

(0)Mondd



Csuporkáva leköltöttünk sok-sok pénzt olyan fontos dolgokra mint hajcsavaró, körömdekoráló matrica, szemhéjfesték, körömdekoráló vékonyecsetes lakk, szájceruza, körömlakk, hajhab, hajlakk stb. Tényleg sok-sok pénzt. Viszont most olyan jó. :) Játszom itthon a köröm dekoráló vékonyecsetes izével, meg a matricákkal. Már a telefonomra is raktam. :)
Szökkenő. :)


[vv]
14:58

(0)Mondd


szerda, július 13

Nem bírom mostanában az msnt. Nem tudom az okát, de nem szeretek feljárni.
Ma rám is kattolt Pietro... szokásos stílus, mondott sok szépet meg jót mintha kicsit is ismerne. Lehet, hogy találkozok vele valamikor. Ő hozta fel, én meg kiváncsi vagyok rá. Azt hallottam, hogy megkomolyodott, hogy felnőtt. Nem tudom elképzelni róla. Az ilyen ha majd bent leszünk este a városban összefutunk dolgot nem nagyon szeretem, mert a legutóbb is valami ilyet beszéltünk meg, aztán össze is futottunk, majd egy "de jó hogy látlak"-kal elintézük a dolgot. azzal meg csak felhergelem magam, hogy "eehh ezért jöttem ide?? hát basszad meg veled se beszélek meg soha semmit többet". Mindezt természetesen magamban, mert nem vagyok az a mindenki előtt balhézós. (hehe.. hazudtam, de ezt akkor is csak magamban)

Már csak háromszor kell kreszre mennem, és mivel tegnap megkaptam az orvosi papíromat, ma le tudtam adni a csekkel meg a jelentkezési lappal együtt. Remélem nem arra a két hétre kapok vizsgaidőpontot augusztusban ami pont nem jó. Egy hét az elején, meg egy a közepén. Jó lenne már túllenni rajta, mert egyre kiváncsibb vagyok, hogy hogy megy majd a vezetés. Egyetlen ismerősöm ma sem volt, immár harmadik alkalommal. Tulajdonképpen nem izgat, mert nem vagyunk annyira jóban, hogy majd pont miatta ne unatkozzak kresz második felében. Ekkor szoktam elkezdeni szenvedni, és visszaszámolni az időt.

Holnap pedig végre kimozdulok kicsit. Megyek Csuporkával shoppingolni. Azt még nem tudom miből, de ez nem akadályozhat meg abban, hogy házon kívül töltsem a délelőttöt. Délután leadom a kartonomat az új dokimnál, akiről csak jót hallottam, meg mégis csak anyám választotta, mert ő ismert + szereti, szóval annyira nem lehet gáz. Biztos nem fog művésznőnek, meg boszinak szólítani, de azért megteszi. (azt majd odaképzelem) Hjaj.. most a művésznő meg a boszi dolog nosztalgikus érzéseket ébresztett a régidokival kapcsolatban. Egyre inkább úgygondolom jófej-doki. Emlékszem vagy egy éve mennyire meglepődtem, hogy milyen kis ember tulajdonképpen, mert én mindig csak ülve láttam, engem általában úgy vizsgált. (tudjátok áá- nagysóhaj-fejtapi-hörgők tiszták- nyirokcsomók rendben-satöbbi) Szóval valamiért felállt a múltkor és meglepődötten konstatáltam, hogy milyen kicis és tulajdonképpen sovány. Sokkal idősebbnek nézett ki úgy. Hiányozni fog. Már most is hiányzik kicsit.
Ja és doki után kresz. Szupi.


[vv]
23:36

(0)Mondd



Fáj a torkom, de piszkosul. Szerintem be van gyulladva. Meg állapítottam, hogy nem tudok egyszerre torokfájni is meg diétázni is, úgyhogy a mai gyümölcsnapomat megszakítom egy kis normális kajával. Holnap meg úgyis kezdődik előről. Most nem vagyok képes ezzel foglalkozni.


[vv]
12:32

(0)Mondd



Nyűgös vagyok.
Tegnap kitaláltam, hogy valamikor egy héten belül felhívom a fogorvost, elviszem a kis éjszakai fogszabályzómat, és megkérem hogy állítsa be, mert fasz voltam, egy csomó ideig nem használtam, most meg kicsit gáz a fogam. Azóta reménykedek, hogy ne akarjon majd megint állandó fogaszbályzót felrakni, mert akkor ib leszek. Valahogy majd mindenféleképpen kibulizom, hogy csak éjszakai legyen, még nem tudom, hogy, de majd megoldom. Pofám leszakad amúgy, hogy ilyen sok idő után megyek vissza, de evvan.


[vv]
12:09

(0)Mondd


kedd, július 12

Úgy néz ki, hogy az egyetlen ember, akit ismertel kreszen bojkottálja az órákat. Már kettőről hiányzott eddig, az elsőnél még felhívott, hogy majd az anyagot adjam oda neki, én el is vittem a következő órára, de akkor sem volt ott. Nyilván talált jobb elfoglaltságot vagy az eső riasztotta el. (Na nem mintha szabadtéren lenne az óra vagy hasonlók.)
Szóval most ketten ülünk egy négyes padban az okostojással. Valójában nem olyan szörnyű a csaj, biztos érdekli a dolog. De fura alapból is. Ráadásul mindent tud, és ez feléleszti bennem a versenyszellemet. Pedig jobban tenném ha csendben maradnék, mert nem tudom pontosan a dolgokat.
Pont tegnap a két "óra" közötti szünetben üldögéltem csendesen a capuccinos cukorkámmal, és az óra előtt beszerzett magazinommal, és megfigyeltem a többieket. Rögtön megfogalmazódott bennem a kérdés: Itt rajtam kívűl tényleg mindenki tanul, vagy csak úgy tesznek? Képesek voltak szünetben is a tananyagról beszélni. Pff. Na ne. Eddig minden amit tanultunk elég magától értetődő... na mindegy..
Ejj csak én vagyok normális...


[vv]
19:47

(0)Mondd



Itt hagytak. Persze nem olyan vészes, hiszen Csuporka csak két napra ment el, Dzséj is jön pénteken haza azt hiszem, Phalát egy jó darabig nélkülöznöm kell, mert ő két hétre (!) utazott a szüleivel Horvátországba. Tegnap el voltam anyátlanodva, mert akkor még azt hittem, hogy Csuporka is több időre utazik el, és akkor itt leszek minimum péntekig tökegyedül. Már éppen kezdtem kétségbeesni, amikor Csuporka megnyugtatott, hogy csak két napot lesz.
Mikor villámbeszélgetésünk alkalmával elbúcsúzott, mondta, hogy vigyázzak magamra. Azóta azon gondolkozom, hogy milyen baj érhetne. Az elvisz a víz-en kívül más eddig nem jutott eszembe.
Apropó eső. Eddig toleráltam az esőt. Egy szót sem szóltam. Viszont mostmár igazán visszafoghatná magát. Már arra sem emlékszem mikor kezdett el esni... A bőröm pedig tüntetőleg kiszáradt, de nagyon.

Háromnegyed óra múlva felnőtté válok a magyar egészségügy szemszögéből nézve. Búcsút mondok a gyermekorvosnak. Annyira nem voltam oda érte az utóbbi időben, de azért kiskoromban imádtam... Szóval ma leviszem a leletemet, ő meg remélhetőleg ad egy papírt, hogy lehet jogosítványom, és ennyi. Ez lesz az utolsó látogatásom a gyermekorvosi rendelőben, mint páciens.


[vv]
13:41

(0)Mondd



Azon már csak-csak túl léptem, hogy a gyerekkori nagykedvencem, az énekes pacsirta Friderika és a manhattenes faszi hit gyülekezetes. Dehogy Gera is az... hm... ez már sokk.


[vv]
13:04

(0)Mondd



Megint korán kellett kelnem, mert megyek a leletemért a kórházba.
Ugye normális, hogy egyetlen porcikám se kívánja, hogy kimenjek a zuhogó esőbe? Most már örökké esni fog?


[vv]
07:51

(0)Mondd


hétfő, július 11

Voila! Íme a megújult sablonom. Tetszik, nem tetszik ez van. Azért a véleményetekre kiváncsi vagyok. Egy napig dolgoztam vele tulajdon képpen, de minimum 3 órát. Kék és narancssárga. Haha. Szeretem ezeket a képeket, és ezek mellé más színeket nem nagyon lehetett volna választani. A kommenteket mégis benthagytam, hátha a közeljövőben majd sziporkázok és megjön a kedvetek a kommentáláshoz.
Ismeritek a 'túl szép, hogy igaz legyen' - szófordulatot/mondást/szállóigét? (nem tudom eldönteni mi is ez igazából) Persze hogy ismeritek. Nos, az új sablonom esetében ez abban nyilvánul meg, hogy az archívumot csak nagy kani betűkkel tudjátok olvasni. Meg lehetne csinálni, de én csak egy nagyon babrás módot tudok rá, a szemem meg már lassan kifolyik.
Összeségében nekem tetszik. Büszke is vagyok magamra azért egy kicsit, mert végülis én csináltam, és nem a blogskinsről hoztam.

Hm.. megkönnyebbültem. Új skin, új élet. =)

Update: Stilus virum arguit - A stílus elárulja az embert
Csak jó volt valamire az a 3 éve latintanulás.


[vv]
22:24

(0)Mondd



Új design is comming up. Ma vagy holnap. De inkább holnap. Most pedig én bbalra el KRESZre.


[vv]
14:52

(0)Mondd



Meg vagyok fázva mint a szar. Viszont megtaláltam a beutalót, úgyhogy ma beviszem a kis üvegemet.

Ma olyan jót álmodtam. Hm. Mosolyognom kell tőle.


[vv]
07:49

(0)Mondd


vasárnap, július 10

Dizájn marad, mert egyelőre nem tudok mást kitalálni. Van egy csomó olyan dolog ebben a blogban, ami már nagyon a szívemhez nőtt... Hiába nagyon fekete, én szeretem. Vagy megszoktam, vagy nem tudom.


[vv]
17:16

(4)Mondd



Hihetetlen jó vagyok, van arhívumom.. már csak be kell állítgatni a színt, meg az elhelyezést, de azt majd később, mert most mással vagyok elfoglalva.


[vv]
15:56

(1)Mondd



Most hogy megnéztem sok-sok skint, leginkább az tisztázódott bennem ,hogy milyet nem szeretnék.
Feketét
Animeset
Animáltat
Nagyon pinket
Feketét
Feketét

Persze nekiállhatnék, és csinálhatnék magamnak is, de ahhoz nincs türelmem. Bevallom. Más tollaival fogok ékeskedni. Éljen a blogskins.com.


[vv]
14:56

(0)Mondd



Dizájn váltás lesz, mert most már nekem is idegesít, hogy nincs arhívumom. Próbáltam valahogy ebbe beleszerkeszteni az archívumot, de nem vagyok hozzá eléggé pc geci, ahogy Dzsééj mondaná.


[vv]
14:41

(0)Mondd



Remélem apa nem fogja szabotálni a jövő évre vonatkozó olasz tanulási terveimet. Most, hogy megvan a spanyol nyelvvizsgánk, és úgy-ahogy makogok is valamit spanyolul, úgy döntöttünk a csajokkal, hogy itt az ideje belevágni vmi újba. Tudom, hogy az egyetemen már nem fogok nyelvtanulással foglalkozni. Apa meg itt aggodalmaskodik, hogy jövőre már az érettségivel kellene foglalkozni. Igen, valóban. De hátha ez még belefér. Nem olyan nagy mumus ez az érettségi, igaz?


[vv]
14:33

(0)Mondd



Tegnap elmentem a többiekkel fagyizni 500 Ft-tal felszerelkezve a közeli fürdőhely centerébe. Fagyizás előtt, hogy megvárjuk a csapat lemaradt tagjait megálltunk az első tipikus ékszer/szuvenír bódénál. Hát persze, hogy nem tudtam ott hagyni azt a festett fából készült karkötőt, amire már oly' rég vágytam. Maradék 150 Ft-ot, pedig kipótolták nekem két gombóc fagyira, mer' nehogymá' ne egyek. Tipikus.


[vv]
13:32

(0)Mondd


szombat, július 9

Semmi említésreméltó nem történt velem ma... A nap jelentős részét grillezéssel töltöttem, az egyik barátunk nyaralójában, egy közeli fürdővárosban... Marha unalmas volt.


[vv]
22:03

(0)Mondd



Rendezgetem a linkjeimet, mert kezd nagy dzsumbujjá válni az egész. Egyelőre még csak egyetlen lépést tettem, külön raktam a "nézegetőseket".

Update: Új linkek is kerültek be, szám szerint kettő:
Beraktam azt, akit "nem tudtam letenni", egyszerre kellett végig olvasnom.
És Suematra-t, akit szintén nagyon gyakran olvasok mostanában. (Thanks to Csuporka) Ja, és Sunset Boulevardból, Angelinává alakult Angelina linkje, mert már nem volt aktuális.


[vv]
00:14

(0)Mondd


péntek, július 8

Jól vagyok, a fenébe is.


[vv]
23:32

(0)Mondd



"I try to go on like I never knew you"


[vv]
22:40

(0)Mondd



Majd' bealudtam kreszen, aztán elmentem anyáékkal vásárolni, és beújítottam két szájceruzát. Soha nem használok szájceruzát. Úgy gondolom nem is fogok, de azért jó ha van alapon vettem két hasonló színűt. Teljesen logikátlan. Talán így jó. Most csak úgy vagyok, sodródom. Kicsit még néha rossz, de lassan túl leszek rajta.


[vv]
22:11

(0)Mondd



Rájöttem, hogy... szóval, ha valakit már sikerül "felcsábítani egy italra", majd kétóra után feldúlva sebesen távozik és mindkét fél állítja, hogy nem volt SEMMI, na az szűz-kurva dolog.


[vv]
14:24

(0)Mondd


csütörtök, július 7

Meg se köszöntem még a felejthetetlen és személyre szóló ajándéko(ka)t Dzséjnek és Phalának. Köszi köszi köszi.


[vv]
17:15

(0)Mondd



Ma este pedig búfelejtek Gnél. Bár ő nem is tud róla, hogy bajom van. Nem baj én akkor is búfelejtek.

A múltkor szóltam Anyámnak, hogy ne vigye már el az összes hajkencét itthonról, mert nem szeretem szénaboglya meets oroszlán styleban nyomni. Oké. Erre most itthon van az összes kence, a hajszárító meg nincs. Asszem ebből fog elázott szénaboglya vs. oroszlán style lesz ma. Vagy még előkereshetném a jó kis sárga kommunista hajszárítónkat, amivel sac per kábé egy fél nap alatt meg is száradna a hajam. Mindegy G-hez mehetek így is. Bár lehet hogy nála még összefutok P-P-Pletykafészekkel, aki majd jól megállapítja, hogy mennyire ótvar vagyok. Szarok rá.


[vv]
16:29

(0)Mondd



Hol is kezdjem? Foxf-on valami megváltozott. Már nem tudok haragudni rá. Most inkább szomorú vagyok. Meg kellett állapítanom, hogy ez így rosszabb. Beszélgettünk. Nem akartam, aztán mégis beszélgettünk. Nem akartam kiborulni, aztán mégis kiborultam. Nem akartam, hogy megöleljen aztán mégis megölelt. Pff. Utólag egy darabig vertem a fejem a falba, hogy miért adtam ki magam ennyire neki. Most tud mindent gyakorlatilag. Nekem nem maradt semmi. Aztán azért is vertem a fejem a falba, hogy vajon mennyit értett félre abból, amit mondtam. És most? Most jutottam el oda, hogy már nem verem a fejem a falba. Megtörtént. Elengedtem. Azt hiszem. Hogy ezt honnan tudom? Valójában nem tudom. Most kicsit üres vagyok, ebből következtettem rá. Nem baj. Elmúlik.





[vv]
10:17

(0)Mondd


szerda, július 6

I'm getting better I guess.


[vv]
23:22

(0)Mondd



Mai program: kresz.
Kevés. Pörögni akarok.


[vv]
11:31

(0)Mondd


kedd, július 5

Mélypont. De nagyon. Íj bazeg. Majd kiírom magamból egyszer. De most nem tudom. Nincs erőm.


[vv]
22:21

(0)Mondd



Rob Thomas fan lettem. Ennyi.


[vv]
18:29

(0)Mondd



Voltam orvosnál. Na jó... tuti nem lesz papírom a jogsihoz egy jó darabig. Fuck. Fuck. Fuck.

Fuck.

Fuck.

Fuck.


[vv]
17:48

(0)Mondd



Tegnap nem volt netem, ehhez még hozzájön, hogy rosszul éreztem magam, (lelkileg) járt az agyam, be-bevillantak képek...
Beszélgetni akartam. Éreztem, hogy el kell vonni kicst a figyelmemet, ígyhát még kreszről írtam Risárnak, hogy ha ráér találkozhatnánk. Negyed óra múlva végetért a kresz, válasz nem érkezett, így úgy döntöttem inkább hazamegyek.

Aztán itthon végülis eldőlt a sorsa a fütyülős nyalókának. Megettem. És igenis itt fütyürésztem vele. Nameg megnéztem a Pasik és csajok című borzadályt. Sokadszorra. Na mindegy... Ma felvidulok. Ez a terv.


[vv]
10:49

(0)Mondd


hétfő, július 4

... me miro y lloro en el espejo
y me siento estupido, illogico...


[vv]
14:08

(20)Mondd



Vettem még SPO-ban egy fütyülős nyalókát. Ilyet:


Azóta is itt figyel az asztalomon. Egyszerűen nincs rá jó alkalom, hogy kibontsam. Mert ugye egyedül, itthon egyáltalán nem vicces, hogy elfütyülgetek magamnak. Viszont kicsit már nagy vagyok ahhoz, hogy az utcán fütyülős nyalókázzak. Ráadásul a tömény cukrot se nagyon kívánom. Nem tudom mi lesz a sorsa végül. Hirtelen felindulásból vettem a supermercadoban, mert óriási nosztalgiát ébresztett bennem. A nagymamám vett nekem mindig ilyet, amikor a telekre mentünk. Tulajdonképpen akkor is kimentem volna, ha nem vett volna nekem semmit. Szerettem a telekre járni. Egyszer még egy plüss állatot is vett odafelé menet. Az volt a kedvencem. Soha nem adtam neki nevet, de az volt a kedvencem. Igazából nagyon kevés plüssállatomnak adtam nevet... Ez baj?

Azt hittem ez a fütyülős nyalóka téma majd jobb kedvre derít. Hát nem.

Még két óra és megkezdődik az első kresz órám. Juhé.



[vv]
13:45

(0)Mondd



Hm... most így átgondolva, ha újra ott lennék, akkor kisétálnék a szobából, és megtartanám magam a gondolataimat. Fuck.


[vv]
12:40

(0)Mondd



Azt hiszem tegnap nagyon kiadtam magam. Shit.


[vv]
11:22

(0)Mondd


vasárnap, július 3

Nem is írtam még Phala bulijról.
Nos jó volt. Kicsit már ott is beteg voltam, de azért jól éreztem magam. Még utószülinapi ajándékokat is kaptam. :)
Ma pedig M&M szülinapjára megyünk, és kurvára nem vettünk neki még ajándékot. Háhá. Dzséjjel kitaláltunk neki egy pénztárca kímélő megoldást. Juhé.
Na megyek, mert pillanatokon belül indulunk a családi grillezésre.


[vv]
12:00

(0)Mondd


szombat, július 2

A védelem néha meginog, de azért tartja magát.


[vv]
21:27

(0)Mondd



Valamikor 15:40 körül elhatároztam, hogy összeszedem magam romjaimból, és legyőzöm a szervezetemet ostromló betegséget. Jelentem eddig jól megy. A védelem tartja magát.


[vv]
16:03

(0)Mondd

wake up and smell the coffee