it's just the way the cookie crumbles





vasárnap, március 16

címszavakban, vázlatosan összefoglalva ez történt idáig:
01. pilot episode:
hősnőnk és random guy véletlenül találkoznak egy rendezvényen, hősnőnk kellemesen csalódik, mert korábban egy szcientológiai egyház hollywoodi főmuftiához hasonlították random guyt, és valójában nem is hasonlítanak.
02 episode: my cup of tea coffee
random guyból hiretelen mr. so cute válik, miközben szőke naívánkkal együtt intézik dolgaikat, majd utána megisznak egy kávét és a már említett nőszemély annyira zavarban van, hogy csak beszél és beszél és beszél. valószínűleg ekkor vonja le azt a téves következtetést, hogy random guy = mr. so cute.
03 episode: i will figure you out
lucecita aljas fondorlattal felveteti magát messengerre, majd rájön, hogy a helyes elnevezés mégis inkább mr. turns me on.
04 episode: ghosts from the past
drámai fordulatként kiderül SzamantaJújing múltjának egy piszkos epizódja, Szamanta még a whiskyről is lemondana, csak hogy feledésbe merüljön a dolog, majd úgy dönt közli turns me onnal, hogy tudja, hogy tudja, és a dolog megoldódni látszik.
05 episode: rome wasn't built in a day
egy hét összezártság alatt Carrie Bradshaw rájön, hogy talán túl bonyolult neki ez a fiú, majd győznek a hormonok és megállapítja, hogy akármilyen bonyolult, kell. Carrie úgy látja, hogy egészen egy hullámhosszon vannak, bár még mindig nem történt semmi, mégis mintha lenne valami a levegőben.
06 episode: you don't owe me nothing
minden rendben van, olykor-olykor izzik a levegő, majd hidegzuhanyként éri hősnőnket a tény, hogy a szívszerelme nem érti a viccet, és inkább visszavonulót fúj.
07 episode: i think i want you back
Miranda beletörődött, hogy ez a vonat már elment, majd Mr. Arrogant újra jelentkezik, nem is kevésszer, ezáltal újra felkeltve érdeklődését.
08 episode: i'm not a material girl, i'm traditional
Mr. Houdini napokig nem jelentkezik egy-egy mézesmadzag huzigálás után, Magdi anyus az őrület határát súrolja. majd minden jel arra mutat, hogy Mr. Darcy végre randevúra hívja Bridgetet, ám a számlát külön-külön rendezik, és Darcy részarvasos pulcsistól újra eltűnik.

az a gond, hogy csak kéthetente adják az új kedvenc sorozatomat, és nincs előzetes!


[vv]
13:05

Comments:
tudom, hogy ez így nem sokat ér, de (hadd használjam a kedvenc-legjobban utált ocsmány szavam) gecijó ez a poszt.
 
nekem is a kedvenc legjobban utált szavam a gecijó. :)
 
kajakra gecijó Lucecita!
reméljük a következő forgatásig Mr Fasszopec nem szenved maradandó sérüléseket..max olyan 8napon belül gyógyulókat.
 
gecijó +1
 
Megjegyzés küldése


wake up and smell the coffee