it's just the way the cookie crumbles





péntek, december 16

Suli után kipróbáltunk egy új vendéglátóipari egységet. A szokásos kávézó helyünk tőszomszédságában van, csak az éppen occupied volt, úgyhogy Phalával gondoltuk itt az ideje, hogy bemerészkedjünk oda. Location ötös, (ötből) hisz közel van a másikhoz, meg mindenhez. Kicsit kicsi, meg ha sokan vannak talán még zsúfolt is lehet a dohányzó rész, de most gyakorlatilag csak ketten voltunk, szóval nem okozott problémát. Az egész nagyon otthonos, kicsit már talán túlságosan is... olyan mint ha a nappaliban ülnél. Szóval a belső rész mondjuk 3,5es. A kávé viszont 5ös fölé. Az árak a megszokottak.. jaj dehogy is. A kávé olcsóbb volt mint a szomszédban.. ahogy az árlapot nézegettünk a többi ugyanannyiba kerül mint máshol. A kanapé marha kényelmes, viszont ott van a szomszéd asztalhoz tartozó kanapé 15 centire, szóval kanapé: 4es. Minden asztalhoz van egy tucat újság leginkább férfimagazinok, de legalább olvasgathatunk másról is, mint hajtrendekről és divatszínekről. Megfigyeltük, hogy a csajoknak ki van retusálva a képeken a nunijuk.. és hogy ez milyen már. Ma is tanultunk vmit: nem csak a bőrhibákat, és felesleges kilókat retusálják le a szupernőcikről.

Voltunk délután ilyen bolognai rendszeres tájékoztatón, de nem mondtak semmi újat, szóval a legvégéről eljöttünk, mert féltünk, hogy bezár az új kebabos, amit ma akartunk kipóbálni. Végülis nem zárt be, odaértünk, kipróbáltuk, minden szuper volt, (talán a görögsaláta nem volt az egyedül) viszont olyan kajakszaga lett a kabátomnak, hogy anyám 3 percenként figyelmeztetett rá, hogy "büdös" vagyok. Szóval legközelebb szkafanderben megyünk vagy vegyvédelmiruhában.

Kicsit le vagyok törve, és nincs kedvem a hétvégei felhajtáshoz. Szombaton vendégségesdi lesz nálunk, lurkókkal meg minden. Gyorsan üzletelnem kellett a nepperemmel, hogy adjon kölcsön vmi filmet, holnap lebonyolítjuk az üzletet, de még nem tudom, hogy mikor. Adok neki ajándékba egy továbbtanulási tájékoztatót, mert nekem hirtelen kettő lett.
Hazafelé kicsit rosszkedvem lett, még a hatása alatt vagyok... Ráadásul megint régi részeket adnak a szex & dö szitiből... Bú. After all this time...learning to barely feel the pain.


[vv]
21:53



wake up and smell the coffee