it's just the way the cookie crumbles





csütörtök, augusztus 4

A nyaralás a Tisza-tónál, kicsit felemásra sikeredett, de azért mégis teljesen jó érzéssel tölt el ha visszagondolok rá, és nagyon utálom hogy hamarabb haza kellett jönnöm két nappal, mint a többieknek.
Betörtek a nyaralóba, és elvitték a Dzséj pénztárcáját, (benne pénz + iratok) az én pénzemet, meg G cd tartóját (amit tőlünk kapott és nagyon rizs volt..) tele cdkkel. Kicsit para volt ez a nap, főleg, hogy nagy Sherlock Holmesok módjára hip-hop rákentük a lakótársainkra, akik pont aznap távoztak, amikor a pénz eltűnt. Itt látszik, hogy nem voltunk teljesen képben aznap este... na mindegy. Amikor másnap reggel észrevettük a hiányt, először Dzséj egy szál pólóban, tangában és mezitláb kint telefonált az utcán vagy 1,5 órán keresztül. Na nem végig telefonálással telt ez a 1,5 óra.. felváltva anyázta fennhangon a rablókat és telefonált, na meg telefonált és anyázta a rablókat egyidejűleg. Aztán kezdtett egy csomó dolog arra utalni, hogy nem a lakótársaink voltak, és emiatt kábé újabb 1,5 filozofáltunk egy hang nélkül a teraszon ülve. Mert ugye voltak más gyanúsítottjaink is. A szomszédsrácok (kobrák... így hívják egymást... no comment) Szóval a kobrák is ott hegyeltek nálunk aznap este, mivel mi kábé 9től kint táncoltunk a teraszon idióta zenére, de nagyon parti feeling volt. Aztán egyszer csak megjelentek 'itt van házibuli?' kérdéssel. Akkor meg már k inek volt kedve elküldeni őket.
Háttöö... aznap este még annyira nem ött le, hogy a kobrák abszolút humortalan srácok, akkor még elpartizgattam velük. Aztán kobra no.1 aka Durci Darcy elhúzott, mert Dzséj nem volt vele annyira kedves, mint amennyire ő ezt elképzelte... (Az első közös parti előtt fültanúik lehettünk a kobara no.1. és kobra no.2. eszmecseréjének a szopásról... miszerint "néhány csaj nem érdemli meg a faszt" és ilyenek..) Kobra no.2. pedig Phalával partizgatott. Mi meg Gvel fényképeztünk összevissza.
Miután rájöttünk, hogy ezt a rejtélyt úgyse tudjuk megoldani, meg aztán Dzséj eltűnt iratait be kellett jelenteni, elmentünk a rendőrségre, ahol tényleg tök kedvesek voltak. Egy csomót foglalkoztak velünk és szépen rávezettek, hogy ez ugyan besurranásos lopás volt. És kajak. Majd kijöttek helyzsínelni és tök póz volt, hogy rendőrautóval mentünk haza. A bűnügyi szakértőbe mind a négyen egycsapásra lettünk szerelmesek, amikor elkezdte levenni az ujjlenyomatokat az ablakról.. mert hm.. szexi volt.
Aznap megint átjöttek a kobrák, kiegészülve Kobra No3-mal aka Bambi, mert HATALMAS barna szemeivel és törékeny alkatával (hm.. fura ezt pasira mondani) kiköpött Bambi volt, méghozzá, a nagy tűz-mama halála utáni jelenetből.
Másnap pedig elmentünk segázni, amit akár az új hobbinknak is nevezhetnénk, majd hazafelé kiszólogattak egy ilyen kis fekete tunning kocsiból, de erre az ember még nem reagál, nem parázik... Aztán mi lekanyarodtunk az útról, ők is és meg álltak az ott lévő parkolóban. Majd kiszállt az autóból három két méteres, fekete pólós skinhead. És jöttek utánunk. Na ez már kicsit para volt. G az előttünk haladó pasitól megkérte, hagy' menjünk együtt egy darabig, amíg le nem kopnak, mert kicsit para van. A srác belegyezett, csak az volt a gáz, hogy ő két háznyira lakott albérletben. Bekéredzkedtünk hozzá. A lakótársai kicsit nagyot néztek, amikor belibbentünk, meg marha fáradtak voltak, mert ők a beachen dolgoznak nap közben, szóval nem volt pofánk sokáig maradni. Vártunk 5-10 percet, majd folytattuk utunkat. Otthon még jól beparáztattuk egymást, úgyhogy talán egyedül Dzséj tudott normálisan aludni, mert ő még az előtt elaludt, hogy mi lekezdtünk volna aktívan félni. Csak úgy. Mindentől. Hogy mi van, ha legközelebb nem az a besurranó mászik be az ablakon, hanem az egyik skinhead bácsi. Na mindegy.
Nekem tegnap haza kellett jönnöm, mert ma ugyi kresz volt. A közlekedés onnan egyszerűen nevetséges. Mivel tök normális, hogy a buszok fél órát késnek, sajnos lekéstem a csatlakozást, és akkor jött ki rajtam az ezt megelőző napok parája. (paraparapara ez ennek a posztnak a kulcsszava) Enyhén szólva bőgve szálltam fel a buszra, ami elvitt A. ba, onnan elmentem B-be vonattal, aztán onnan megint vonattal haza.
És most én itthon vagyok, a többiek meg még ott. Tegnap benéztek a rendőrbácsik, hogy mi a helyzet, kv-ztak az én isteni instant (gyu mekkora költő vagyok) kávémból, amiről Dséj nem árulta el, hogy instant, csak simán bezsebelte a dicséreteket. A kobrák ma pedig se szó se beszéd elhúztak, sajna... egyedül az volt jó bennük, hogy pasik voltak, és kicsit kevésbé paráztunk.
Nah ennyi dióhéjban. :)


[vv]
17:43



wake up and smell the coffee