it's just the way the cookie crumbles





vasárnap, február 20

A tegnapi családi-baráti összejövetel rendesen elhúzódott, tegnap alig aludtam 5 órát, mivel későn értünk haza, ma pedig korán kellett kelni.

Exéknél a fiatalabb generációt csak hárman képviseltük, ami, azt hittem kellemetlen lesz, de végülis nem volt semmi gáz. Megnéztem a kampányfilmjüket. Profi. De nagyon. Az állam leesett. Aztán möszjő Risárral egyeztettünk, felszaladt, majd elindultunk négyen a citybe. Forralt bor a main streeten utána pedig beültünk egy helyre, ahová kicsit később csatlakozott Risár vmi ismerőse, meg annak az osztálytársa. Egész jó fejek voltak, elszaladt az idő. Valamikor éjfél környékén mentünk vissza az őseinkhez, kábé egyre értünk onnan haza, és ma hatkor keltünk, mert sí-nap volt.

S.-ékkel mentünk Szlovákiába, a pálya tetszett, csak kicsit gyengén voltam az elején. S-sel tök jól megvoltunk. Tulajdonképpen mindig tök jól megvagyunk. Ő az első barátaim egyike. Emlékszem amikor még nem volt a majdnem keresztapám mostohafia, csak szimplán a szomszéd kisfiú nagyinál, egyszer a játszótéren elkérte a fehér mikiegeres napszemüvegemet, és hihetetlenül viccesen állt neki. Aztán arra is emlékszem, amikor a kis ötéves agyamban összeállt a kép, hogy az a fiú, akiről Pietro beszél, (az apjának a nőjének a fia) az S. Amikor kaptam tőle ilyen unikornisos levonót, ami azóta is nagyinál ki van ragasztva a hűtőre, pedig nem tegnap volt. Emlékszem még arra, amikor rendszeresen kiestünk a csákányos felvonóból... na meg arra is élénken emlékszem, amikor leszállt a libikókáról, mikoözben épp én voltam fent... Valójában a régi bandából csak vele tartjuk rendesen a kapcsolatot.. És imádom, úgy ahogy van. Végre sikerül értékelnem, a jóindulatú embereket, most kezdek rádöbbenni.

A bandáról jut ezsembe. Anya ma mesélte, hogy az első szülinapi tortámram ajdnem azt írta rá a cukrászkislány, hogy A BANDA 1 éves. Az azért vicces lett volna. De nagyi még idejében észrevette, és elmagyarázta neki, hogy nem kell névelő, meg a kezdőbetű sem stimmel. Thanks. :)

Anyámékkal elvertünk egy csomó pénzt afféle szlovákiumokra. :) (szabadon a hungarikum után) Huh... de imádom mindet egytől egyig. Kiváncsi lennék, ohgy mondjuk Ny-Magyarországon volt-e ilyen Deli csoki kultusz, mint itt.

Good Night Sweeties.


[vv]
22:09



wake up and smell the coffee